produk

Alat Las Ultrasonik Baja Tanduk Peralatan Las Ultrasonik Kompak

katrangan cekak:

Papan Asal: Cina
Jeneng: RPS-Sonic
Sertifikasi: CE
Nomer Model: RPS-RM20

  • Frekuensi: 20khz
  • Generator: Generator Digital Ultrasonik
  • Jinis Tanduk: Tanduk Rotary
  • Tipe Kerja: Terus Kerja
  • Bahan tanduk: Tanduk Baja
  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

     

    Mesin jahit ultrasonik 20KHZ & mesin penyegelan nganggo sungu rotary ultrasonik

    Parameter

    ITEM PARAMETER
    Frekuensi 20Khz
    Tanduk Tanduk Rotary
    Jembaré tanduk 25mm maks
    jembaré las 2mm ~ 25mm
    Bahan tanduk Waja
    Penggerak DG4200
    Operasi Kontrol PLC layar tutul
    Tekanan udara 6 bar maksimum

    RPS-SONIC minangka siji-sijine pasokan sungu puteran ultrasonik 20khz. Kanggo sungu rotary ultrasonik 20Khz iki, kita wis nganyari desain nganggo sungu sepotong, ora bakal ana sekrup sambung kanggo bagean tanduk rotray, supaya bisa nyuda kerugian. Lan jembaré rotary ultrasonik jembaré bisa 25mm maks, jembaré las bisa 25mm maksimal, kekandelan nglereni bisa maksimal 8mm. Nganti saiki, iki minangka peralatan las ultrasonik Radial kanthi amplitudo paling gedhe. Mesin las saringan iki dirancang khusus kanggo ngelas elemen filter lipit ing kain termoplastik utawa elemen filter lipit lipat ing selulosa utawa kain non sintetis kanthi film perekat.Ikatan ultrasonik ditindakake kanthi nyalurake getaran frekuensi dhuwur menyang kain. Minangka bahan sintetis utawa nonwoven liwati ing antarane sungu ultrasonik utawa sonotrode lan rodha pola utawa roller, geter diarahake menyang kain supaya bisa nggawe panas sing cepet. Panas iki nyebabake fibresto sintetis materi nyawiji lan sekring, nggawe lapisan ikatan sing ora bakal fray utawa ngeculake lan nyedhiyakake alangan lengkap.

    RPS-Sonic Nawakake Baris Mesin Ultrasonik Paling Lengkap kanggo Aplikasi Majelis Filtrasi

    "Ultrasonik minangka proses sing bisa dipercaya, mapan, lan ramah lingkungan. Lan rps-sonic duwe mesin ikatan kanggo perakitan ultrasonik sing meh kabeh jinis filter. Iki kalebu produk filtrasi kanggo maskapai, otomotif, panganan, kertas, farmasi, penyaringan udara lan banyu, penyerapan cair, minyak bumi, lan lapangan pertanian.

    assembler filtrasi bisa kanthi yakin katon ing rps-sonic kanggo mesin sing cocog karo kabutuhan tartamtu, yaiku unit mandhiri utawa dilebokake ing lini produksi. Obligasi Cepet, Siji, Langkah Gampang

    Bahan sing cocog: Kain saka komposisi sintetis luwih saka 65%, poliester, nilon, TC, spons, serat non-anyaman, satin, film plastik Thermo. Lan bahan serat sintetis liyane

    Napa RPS-Sonic:

    • Layanan las ultrasonik sing lancar lan resik
    • Pengetahuan lan pengalaman sumber bahan
    • Kaping timbal cepet
    • Kualitas apik
    • Bebas pitakon teknisSteel Horn Ultrasonic Welding Tool Compact Ultrasonic Welding Equipment 0Steel Horn Ultrasonic Welding Tool Compact Ultrasonic Welding Equipment 1Steel Horn Ultrasonic Welding Tool Compact Ultrasonic Welding Equipment 2

    Sing bener yaiku saka RPS-SonIC, RPS-SonIC bakal menehi mesin kanthi kualitas paling apik kanggo saben rincian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita