produk

Mesin las Ultrasonik kanthi alat ultrasonik rotary terus ngelas

katrangan cekak:

Papan Asal: Cina
Jeneng: RPS-Sonic
Sertifikasi: CE
Nomer Model: RPS-RM20

  • Frekuensi: 20khz
  • Generator: Generator Digital Ultrasonik
  • Tanduk: Tanduk Titanium
  • Tipe Kerja: Terus Kerja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Mesin las Ultrasonik kanthi alat ultrasonik rotary terus ngelas

    Parameter

    ITEM PARAMETER
    Frekuensi 20Khz
    Tanduk Tanduk Rotary
    Jembaré tanduk 25mm maks
    jembaré las 2mm ~ 25mm
    Bahan tanduk Waja
    Penggerak DG4200
    Operasi Kontrol PLC layar tutul
    Tekanan udara 6 bar maksimum

    RPS-SONIC minangka siji-sijine pasokan sungu puteran ultrasonik 20khz. Kanggo sungu rotary ultrasonik 20Khz iki, kita wis nganyari desain nganggo sungu sepotong, ora bakal ana sekrup sambung kanggo bagean tanduk rotray, supaya bisa nyuda kerugian. Lan jembaré rotary ultrasonik jembaré bisa 25mm maks, jembaré las bisa 25mm maksimal, kekandelan nglereni bisa maksimal 8mm. Nganti saiki, iki minangka peralatan las ultrasonik Radikal kanthi amplitudo paling gedhe. Mesin las saringan iki dirancang khusus kanggo ngelas elemen filter lipit ing kain termoplastik utawa elemen filter lipit lipat ing selulosa utawa kain non sintetis kanthi film perekat.Ikatan ultrasonik ditindakake kanthi nyalurake getaran frekuensi dhuwur menyang kain. Minangka bahan sintetis utawa nonwoven liwati ing antarane sungu ultrasonik utawa sonotrode lan rodha pola utawa roller, geter diarahake menyang kain supaya bisa nggawe panas sing cepet. Panas iki nyebabake fibresto sintetis materi nyawiji lan sekring, nggawe lapisan ikatan sing ora bakal fray utawa ngeculake lan nyedhiyakake alangan lengkap.

    Nyaring Las ultrasonik: ing industri ultrasonik, filtrasi yaiku perawatan bahan sing digunakake kanggo nggawe obyek sing nyaring hawa, cairan utawa bledug.Salah sawijining industri sing peralatan ultrasonik nyebar yaiku manufaktur saringan. Biasane digawe saka kain poliamida sing ditemtokake kanthi apik sing bisa disaring ing tingkat mikrometrik, umume diadopsi ing bidang biomedis.Migunakake saringan welding ultrasonik

    Biasane, teknologi ultrasonik digunakake ing filter lipit, umume digawe saka bahan termoplastik kayata polipropilena utawa perawatan silikon sing kurang lan ditangani kanggo nggawe tabung penyaringan kanthi macem-macem ukuran miturut panggunaan.Ukuran saringan nemtokake pilihan frekuensi sonotrode sing dibutuhake ing mesin ultrasonik.RPS-SONIC ngusulake macem-macem seri sistem las manual, semi utawa otomatis kanthi khusus kanggo produksi saringan.Dheweke bisa nggabungake rotasi sing dikontrol kanthi elektronik (tabel rotary listrik) utawa solusi linear karo motor tanpa sikat.Kabeh aplikasi ultrasonik RPS-SONIC sing dikembangake dening RPS-SONIC bisa ditrapake ing kamar sing resik nganggo utawa tanpa kedap swara.Kauntungan saka cara nyaring ultrasonikKanthi nggunakake teknologi ultrasonik, sampeyan bisa entuk asil sing stabil lan bisa dipercaya. Faktor kasebut minangka jaminan nggunakake proses pemotongan lan searing iki.Kajaba iku, bahan ora kena stres plastifikasi ing wilayah sing dilas sajrone operasi las ultrasonik kanthi langkah demi langkah.Welding jahitan ing tangan liyane, menehi asil linier lan homogen ing sadawane dalan kerja nalika kacepetan ditemtokake dening kekandelan kain lan GSM lan area permukaan las.

    Bahan sing cocog: Kain saka komposisi sintetis luwih saka 65%, poliester, nilon, TC, spons, serat non-anyaman, satin, film plastik Thermo. Lan bahan serat sintetis liyane

    Kauntungan sampeyan

    • Cepet lan efisien: bisa luwih cepet tinimbang lem tradisional

    • Pandhuan sing dirancang khusus: gampang adaptasi kanthi jero lipet sing beda-beda wiwit 12 mm nganti 60 mm lan kekandelan materi sing beda-beda

    • Uga kasedhiya minangka unit modular kanggo integrasi ing jalur produksi

    • Nyedhiyakake lapisan alangi lengkap

    • Mesin terus-terusan sing mbutuhake mung siji pass

    • Motong lan segel kanthi bebarengan, saengga bisa ngilangi fraying utawa tali saka ikatan lan lapisan sing diikat

    • Mbukak latihan operator minimal

    Rotary Ultrasonic  Welding Machine High Efficiency Continues  Filter Sealing 0

    Rotary Ultrasonic  Welding Machine High Efficiency Continues  Filter Sealing 1

    Sing bener yaiku saka RPS-SonIC, RPS-SonIC bakal menehi mesin kanthi kualitas paling apik kanggo saben rincian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita