produk

Mesin Las Ultrasonik Rotary Mesin Las Ultrasonik Jahitan

katrangan cekak:

Papan Asal: Cina
Jeneng: Rps-sonik
Sertifikasi: CE
Nomer Model: RPS-RW35

  • Tanduk: Baja / titaniu
  • Frekuensi: 35khz
  • Daya: 800w
  • Generator: HC2000CS
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Peralatan las rotary ultrasonik 35Khz kanggo seaming ultrasonik

    Pambuka

    Tanduk rotary ultrasonik 35Khz dirancang kanggo welding jahitan ultrasonik.

    ltrasonik bisa digunakake kanggo macem-macem jinis kain lan plastik sing digawe manungsa, kanthi kain alami uga bisa digunakake kanthi isi minimalf paling ora 60%moplastik

    Bahan sing digunakake kanggo segeling lan nglereni tas filter tanpa perforasi jarum kanggo pakaian olahraga ringan lan pakaian olahraga sing gabung karo tali Velcro dll.Sanajan tampilan lan operasi padha karo mesin jahit tradisional, bonder SeamMaster High Profile duwe reresik sing luwih dhuwur ing antarane rodha lan sungu, dadi cocog kanggo aplikasi sing dipandu tangan kanthi toleransi sing ketat, utawa nalika nggarap kurva.

    Mesin jahit ultrasonik serbaguna lan gampang digunakake kanggo mateni, motong, irisan, motong, paku, emboss, utawa kanggo motong lan segel sekaligus. Proses sing digunakake dening saben mesin jahit ultrasonik iku cepet, gampang lan efisien.

    Pancen teknologi sing fleksibel. Amarga adaptasi desaine, mula bisa dipasangake mesin jahit ing meja kerja utawa dipasang dadi sistem semi utawa otomatis.

    Parameter:

    Barang Parameter
    Frekuensi 35Khz
    Daya8 00W
    Gedhe geter (a) 15 ~ 25 µm
    Bahan alat waja / titanium
    Lebar las Maksimal 7mm

    Aplikasi mesin jahit ultrasonik:

    Mesin las ultrasonik kita wis diadaptasi kanthi apik kanggo operasi make-up ing macem-macem aplikasi kayata: proteksi srengenge utawa operasi liyane ing tekstil teknis utawa non-tenunan. Pungkasan, peralatan serbaguna lan otonom iki bakal ngidini sampeyan nindakake macem-macem pola panyegelan.*Teknologi ultrasonikmung bisa digunakake ing tekstil tiron (kanthi minimal serat sintetis), termoplastik utawa produk termo-fusible. Mesthi wae, aja ragu-ragu hubungi kami kanggo nglereni ultrasonik utawa nyoba las.

    Kaluwihan

    Nggunakake mesin jahit ultrasonik ngasilake macem-macem kaluwihan:

    • Tenun sing cepet lan efektif;

    • Jahitan sing tangguh;

    • Ora perlu nganggo bahan bakar kayata tape, klip utawa lem;

    • Asil pancet;

    • Ora ana wektu adhem lan nyuda biaya pangopènan;

    • Ora ana wektu njupuk alat stapler;

    • Edging ing siji operasi
    • Ora prelu jarum, utas, spol lan kegiyatan sing ana gandhengane karo pencocokan warna, persediaan, nduwurke tumpukan lan pemangkasan;

    • Ramah lingkungan amarga ora butuh adesif lan pelarut;

    • Ujung disegel tanpa ninggalake bolongan jahitan, saengga bisa nyegah penetrasi agen kimia, patogen getih lan partikel liyane.

    Rotary Ultrasonic Welding Machine Compact Ultrasonic Seam Welding Machine 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita