produk

Disinfeksi Banyu Balast Ultrasonik kanthi sistem perawatan ultrasonik

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Disinfeksi Banyu Balast Ultrasonik kanthi sistem perawatan ultrasonik

Katrangan

Frekuensi: 20khz Daya: 3000W
Generator: Generator Digital Tanduk: Paduan Titanium
Kapasitas: 20 L / Min
Cahya Dhuwur:

sonicator ultrasonik homogenizer

,

gangguan sel ultrasonik

Disinfeksi Banyu Balast Ultrasonik kanthi sistem perawatan ultrasonik

 

Parameter

Model SONO20-1000 SonO20-2000 SonO15-3000 SonO20-3000
Frekuensi 20 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz 15 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz
Kekuwatan 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Tegangan 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V
Suhu 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Tekanan 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa
Intensitas swara 20 W / cm² 40 W / cm² 60 W / cm² 60 W / cm²
Kapasitas Max 10 L / Min 15 L / Min 20 L / Min 20 L / Min
Materi Kepala Tip Paduan Titanium Paduan Titanium Paduan Titanium Paduan Titanium

Pambuka:

Disinfeksi Banyu Balast Ultrasonik Sistem perawatan ultrasonik

Perawatan Banyu Ballast Ultrasonik Organisme fouling laut bisa dipérang dadi telung kategori ing ngisor iki

  • Wutah alus kayata spons;
  • Bakteri lan bahan organik sel siji, kayata macem-macem jinis bakteri lan alga;
  • Kewan segara sing angel, kayata kandhang, moluska bivalve, lsp.

Swara
Swara bisa diarani energi mekanik sing ditularake dening gelombang tekanan ing medium materi. Mula, swara bisa digambarake minangka wujud energi utawa swara diarani mekanik. Iki mbedakake energi swara mbentuk energi liyane, kayata energi elektromagnetik. Definisi umum kasebut kalebu kabeh jinis swara, kalebu swara sing bisa dirungokake, gelombang seismik frekuensi rendah (infrastruktur), lan ultrasonik.

Ultrasonik
Ultrasonik minangka tekanan swara siklik kanthi frekuensi sing luwih gedhe tinimbang wates ndhuwur pangrungu manungsa. Sanajan watesan iki beda-beda gumantung saka siji wong, udakara 20 kilohertz (20.000 hertz) ing wong diwasa sing sehat, mula, 20 kHz minangka wates ngisor sing migunani kanggo njlentrehake ultrasonik.

Aplikasi Ultrasonik
Aplikasi ultrasonik saiki kalebu kayata: sonokimia (emulsifikasi, akselerasi reaksi kimia, ekstraksi lan liya-liyane) dispersi, lan gangguan sel biologis (disintegrasi ultrasonik), ngilangi gas sing terperangkap, ngresiki kontaminasi mikroskopik, pelembab ultrasonik, identifikasi ultrasonik (USID ), lan biasane nembus medium lan ngukur teken refleksi utawa nyedhiyakake energi fokus. Tandha refleksi bisa mbukak rincian babagan struktur batin medium. Aplikasi teknik sing paling misuwur yaiku panggunaan ing sonografi kanggo ngasilake gambar janin ing rahim manungsa. Aplikasi liyane nggunakake ultrasonik ing diagnosis kanker.

Nomer aplikasi ultrasonik akeh banget. Nggabungke frekuensi sing bener, amplitudo sing tepat lan nggunakake transduser sing bener macem-macem jinis aplikasi ultrasonik bisa dipikolehi ... 'The Sky Is The Limit'…

Pasukan Ultrasonik
Mbukak cairan menyang gelombang tekanan mekanik sing dhuwur (utawa gelombang swara), meksa minangka streaming akustik, kavitasi stabil lan kavitasi sementara (ora stabil utawa inersia) bisa ditindakake.

Contone disintegrasi ultrasonik, sonokimia lan sonoluminesensi muncul saka kavitasi akustik: formasi, pertumbuhan, lan keruntuhan umpluk ing cairan. Keruntuhan Cavitational ngasilake pemanasan lokal sing kuat (~ 5000 K), tekanan dhuwur (~ 1000 atm), lan pemanasan lan pendinginan sing gedhe banget (> 10 9 K / detik). Kavitasi akustik nyedhiyakake interaksi energi lan prekara sing unik, lan iradiasi ultrasonik cairan nyebabake reaksi kimia energi dhuwur, asring diiringi emisi cahya.

Iki mung bisa ditindakake ing kahanan tartamtu sing nyebabake frekuensi tartamtu saka ultrasonik dhuwur (dhuwur W • cm-2, dB dhuwur) sing kena volume cairan sing sithik sithik suhune cukup sithik.

Professional Ultrasonic Liquid Processor Efficient Water Treatment 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita