warta

Aplikasi probe kedher ultrasonik nalika ngresiki: Amarga desain unik jinis tabung bunder, probe kedher ultrasonik cocog banget kanggo ngresiki kabeh jinis pipa. Intine yaiku ngowahi energi listrik dadi energi ultrasonik lan ngirimake menyang skala lan banyu miturut aturane dhewe. Tembok pipa njero nggawe energi akeh. Ultrasonik kejut sing digawe dening ultrasonik sajrone proses transmisi nyebabake skala, banyu lan tembok njero pipa bisa resonasi. Amarga frekuensi osilasi sing beda kanggo skala, banyu lan tembok njero pipa, molekul banyu ing pipa kasebut saling bertabrakan, ngasilake kekuatan pengaruh sing kuat lan pengaruh ing permukaan transfer panas. Lapisan skala ndhuwur digawe asri, dikupas, dicopot, dicopot, lan dibuwang bareng karo ngeculake peralatan, mula sadhar reresik tembok njero pipa kanthi probe getar ultrasonik. Kajaba iku, bar getar ultrasonik uga bisa digunakake kanggo ngresiki awak tank, lan bisa dilebokake kanthi bebas ing sembarang posisi tank. Panggunaan fleksibel lan trep banget, lan volume sing dikendhaleni sithik, lan reresik ora bakal ditinggalake.

Aplikasi probe kedher ultrasonik ing ekstraksi obat tradisional Tionghoa

Komponen ultrasonik bisa digunakake kanggo ngekstrak bahan aktif obat tradisional China. Kaping pisanan, pelarut ekstraksi ditambahake ing wadhah kasebut, lan bahan obat Tiongkok diencerke utawa dipotong dadi butiran kaya sing dibutuhake, lan dilebokake ing pelarut ekstraksi; generator ultrasonik diuripake, probe getaran ultrasonik dipasang ing sisih ndhuwur tangki ekstraksi, lan ultrasonik dipancarkan menyang pelarut ekstraksi, lan ultrasonik kasebut yaiku 'Efek kavitasi' lan tumindak mekanik sing digawe ing pelarut ekstraksi kanthi efektif bisa rusak tembok sel saka bahan obat, saengga bahan aktif ing kahanan bebas lan larut ing pelarut ekstraksi, lan ing sisih liyane, gerakan molekul pelarut ekstraksi bisa dipercepat, mula pelarut diekstrak. Iki kontak cepet karo bahan aktif ing bahan obat, lan bisa dicampur lan dicampur.

Suhu panelitian ultrasonik sing kedher kanggo ngekstrak obat kasebut yaiku 40-60 derajat Celcius, mula ora prelu nyedhiyakake ketel kasebut kanggo panasan uap, sing bisa ngirit energi lan nambah polusi lingkungan. Luwih penting, efek pengaruh protèktif ing bahan aktif ing ramuan panas, laba sing gampang dihidrolisis utawa dioksidasi. Probe getar ultrasonik umume mlaku udakara 30 menit kanggo entuk asil sing apik banget. Efisiensi ekstraksi luwih apik dibandhingake karo proses tradisional, lan ora diwatesi karo komposisi lan bobot molekul obat herbal China. Cocog kanggo umume jinis obat herbal China lan macem-macem bahan. Ekstraksi (kalebu ekstraksi cair-cair lan ekstraksi cair padat). Mula, panggunaan probe kedher ultrasonik kanggo ekstraksi obat-obatan Tiongkok saya akeh digunakake dening perusahaan farmasi.

Aplikasi probe kedher ultrasonik kanggo nyepetake reaksi kimia

Sisih mburi sungu probe sing lagi kedher ultrasonik dipasang ing tembok ceret njaba utawa ing growong awak ceret. Transduser ultrasonik bisa ngirim ultrasonik menyang reaktan kimia ing rongga, lan cairan sing bakal diobati yaiku ultrasonik. Efek kavitasi bisa nyebabake owah-owahan kegiatan sistem reaksi, ngrusak struktur pelarut reaktan kimia ing rongga, ngasilake suhu dhuwur kanthi cepet lan tekanan tinggi sing cukup kanggo miwiti reaksi kimia, mbentuk pusat energi tinggi lokal, lan ningkatake kemajuan reaksi kimia sing lancar. Faktor utama reaksi katalitik saka probe sing kedher.

Efek sekunder saka ultrasonik kayata kejut mekanik, emulsifikasi, difusi, remuk, lan liya-liyane kabeh migunani tumrap campuran reaktan. Probe getar ultrasonik nggunakake transduser konsentrasi daya dhuwur, sing bisa nggawe bahan kasebut ngalami gerakan paksa lan nyepetake. Transfer materi bisa ngganti agitasi mekanik tradisional. Mesthine, ing aplikasi praktis, luwih becik nggunakake mixer listrik kanggo nyepetake reaksi.

Aplikasi probe kedher ultrasonik ing anti-skala

Contone, penukar panas. Probe getar ultrasonik umume dipasang ing salebeting penukar panas. Iki dikontrol dening koneksi flange lan katup kontrol. Bisa digunakake kanggo ndandani lan njaga peralatan ultrasonik tanpa mandheg produksi. Prinsip utamane yaiku ultrasonik ngirim lan ngasilake energi sajrone proses transmisi, lan molekul materi kayata skala, banyu lan permukaan pertukaran panas logam entuk energi ing proses geter, lan banyu ing tabung pertukaran panas ngasilake getaran lan tabrakan intensif nalika éntuk energi. Molekul banyu sing ngemot macem-macem uyah anorganik sing ora stabil dhewe ngasilake akeh gelembung kavitasi (kavitasi), dadi rongga rongga molekul banyu. Gelembung iki, nalika ngembang kanthi cepet lan nutup kanthi cepet, ngasilake dampak lokal nganti ewonan atmosfer lan jet kecepatan tinggi nganti 400 km / jam lan energi dhuwur luwih saka 5000 k. Energi kasebut bisa ngrusak kombinasi ion positif lan negatif kanthi radikal asam lan ngrusak pembentukan skala. Kondisi kanggo entuk anti-skala.

Aplikasi probe kedher ultrasonik ing perawatan banyu

Probe getar ultrasonik nglumpukake probe ultrasonik kanggo musatake energi, lan intensitas swara sing kuat bisa dipikolehi ing pasuryan radiasi ultrasonik. Amarga efek klempakan energi saka sungu, kerapatan energi swara bakal saya apik; reaksi kasebut bisa dirancang kanthi akurat miturut kerapatan energi akustik. Pasuryan pungkasan sing ngetokake emit umume dirancang supaya bisa dicopot, saengga probe ukuran pasuryan pungkasan bisa dipilih kapan wae miturut intensitas swara sing dibutuhake. Ing wektu sing padha, nalika probe banget dikorosi dening kavitasi, mung bagean pungkasan sing kudu diganti tanpa kudu ngganti rega. Probe getaran kabeh larang. Probe getar ultrasonik bisa digunakake kanggo ngobati macem-macem limbah organik sing tahan. Iki digunakake ing senyawa aromatik monositik, hidrokarbon aromatik poliklik, fenol, hidrokarbon klorin, hidrokarbon klorida, asam organik, pewarna, alkohol, keton, lsp. Panliten babagan pangobatan banyu limbah lan entuk asil sing apik. Ing banyu limbah industri sing nyata, peralatan kasebut digunakake kanggo ngobati banyu limbah papermaking, limbah cetak lan pewarnaan, banyu limbah tannery, limbah coking, banyu limbah farmasi, leachate landfill, lsp, lan entuk asil sing apik.


Wektu kiriman: Nov-04-2020