produk

Sonicator Sonogenator Ultrasonik Daya Tinggi 20khz USG terapi

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sonicator Sonogenator Ultrasonik Daya Tinggi 20khz USG terapi

Katrangan

Frekuensi: 20khz Daya: 3000W
Generator: Generator Digital Tanduk: Paduan Titanium
Kapasitas: 20 L / Min
Cahya Dhuwur:

sonicator ultrasonik homogenizer

,

gangguan sel ultrasonik

Sonicator Sonogenator Ultrasonik Daya Tinggi 20khz USG terapi

Parameter

Model SONO20-1000 SonO20-2000 SonO15-3000 SonO20-3000
Frekuensi 20 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz 15 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz
Kekuwatan 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Tegangan 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V
Suhu 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Tekanan 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa
Intensitas swara 20 W / cm² 40 W / cm² 60 W / cm² 60 W / cm²
Kapasitas Max 10 L / Min 15 L / Min 20 L / Min 20 L / Min
Materi Kepala Tip Paduan Titanium Paduan Titanium Paduan Titanium Paduan Titanium

Aplikasi kalebu gangguan sel, pamisahan sampel, disintegrasi, homogenisasi lan reresik kritis

  • Ngonversi voltase dadi energi listrik frekuensi dhuwur

Energi ditransfer menyang transduser piezoelektrik ing konverter, sing diganti dadi getaran mekanik. Geter kasebut dikuatake dening probe titanium, nggawe gelombang tekanan ing cairan. Tindakan iki mbentuk jutaan rongga mikroskopis sing tuwuh sajrone kunjungan tekanan negatif lan implode kanthi kuat sajrone tamasya positif. Kavitasi iki ngasilake aksi geser sing kuat ing pucuk probe lan nyebabake molekul ing cairan dadi gelisah banget.

 

Cocog kanggo gangguan lan persiapan conto

  • Frekuensi: 20 kHz
  • Proses kanggo 20L ~ 50L
  • Sirkuit tuning otomatis ngilangi kebutuhan kanggo nyetel sing tetep
  • Terus 8 jam
  • Kontrol output daya sing beda-beda
  • Garansi bersyarat 3 taun

Fitur tambahan kalebu meter watt digital, pulsar sing ditrapake jempol lan kontrol output daya variabel. Unit wis dikirim lengkap lan siyap dioperasikake nganggo alat alat uji coba titanium 3 mm lan manual instruksi. 

Ultrasonic homogenizeraldadi aplikasi ing:

• Gangguan sel (ekstraksi bahan-bahan tanduran, disinfektan, enzim mati)

• USG terapeutik, yaiku induksi termolisis ing jaringan (perawatan kanker)

• Ngurangi wektu reaksi lan / utawa paningkatan panen

• Gunakake kahanan meksa kurang kayata suhu reaksi sing luwih murah

• Bisa ngoper jalur reaksi

• Nggunakake kurang utawa ngindhari katalis transfer tahap

• Degassing meksa reaksi karo produk gas

• Nggunakake reagen kasar utawa teknis

• Aktivasi logam lan padhet

• Pangurangan periode induksi

• Peningkatan reaktivitas reagen utawa katalis

• Generasi spesies reaktif sing migunani

High Power Ultrasonic Homogenizer Sonicator 20khz Food Mixing 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita