produk

Pemotong Karet Ultrasonik Frekuensi Tinggi FOOD / RUBBER / FABRIC

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pemotong Karet Ultrasonik Frekuensi Tinggi FOOD / RUBBER / FABRIC

Katrangan

Frekuensi: 20khz Bahan: Titumium
Nglereni Dhuwur: 86mm Nglereni Jembar: 305mm
Aplikasi: Nglereni Panganan Ultrasonik
Cahya Dhuwur:

pemotong panganan ultrasonik

,

mesin irisan ultrasonik

Pemotong Karet Ultrasonik Frekuensi Tinggi FOOD / RUBBER / FABRIC

Parameter

Mesin Pemotong kue ultrasonik
Frekuensi (KHz) 40Khz
Kekuwatan 500 W
Blade Cutting / Tanduk Titanium
Tegangan (V) 220V
Ambane agul-agul gumantung karo sarat sampeyan
Nglereni kekandelan 86mm maks
Amplomitas tanduk 10-40μm
Bobot peralatan 6KG

Pemotong Karet Ultrasonik sing ditawakake ora ngetokake swara lan kumelun. Iki desain kompak lan ora mbutuhake area instalasi sing gedhe. Gampang dipasang ing macem-macem mesin otomatis, mesin pemotong karet iki cocog kanggo tread, nilon, sidewall lan puncak. Kita minangka pabrikan sing misuwur ing industri iki lan saéngga tundhuk karo standar industri nalika ngrancang Pemotong Karet Ultrasonik iki.

Fitur:

  • Kacepetan lan efisiensi dhuwur
  • Mesthekake ora ana deformasi senyawa kasebut

Digunakake kanggo nggawe:

  • Tirus
  • Bahan kulup kabel
  • Selang
  • Gasket
  • Lapisan peralatan tahan kimia 

Sistem Pemotongan Ultrasonik bisa gampang dipotong ing Panganan (Kue, Pie, Iwak, Snack, Daging, Cokkies panggang, Chees, Sayuran, Candy, Manisan, Es Krim) Karet, Tirus, Resin, Kain Non-Tenunan, Film, Pita, CD , Umpluk, Karton, Tekstil Berikat, Barang Kerajinan, Kaca lan bahan gabungan ing macem-macem produk.

Sungu pemotong Ultrasonik, sing kedher kanthi frekuensi dhuwur, nggawe lingkungan sing meh ora ana gesekan ing antarane sungu lan produk, agul-agul kasebut kedher kanthi amplitudo 10-70 µm ing gesekan bujur. Geter kasebut mikroskopis, mula ora bisa dideleng Gerakan kasebut mbaleni 20.000 â ???? 40.000 kaping saben detik (20 Khz â ???? 40 Khz).

Fitur

  • Pakaryan Gratis repot
  • Akurasi & Efisiensi Dhuwur
  • Operasi Gratis Noise
  • Getaran Ultrasonik nyuda resistensi gesekan ing antarane agul-agul lan bahan sing ngidini agul-agul bisa dipotong kanthi lancar tanpa deformasi.
  • Getaran Ultrasonik nyuda fouling materi ing agul-agul sing nyuda downtime kanggo ngresiki sistem produksi.

Karakteristik agul-agul ultrasonik:- Blades ultrasonik bisa beda-beda dawa lan dawa, gumantung karo kebutuhan spesifik klien - Wangun lan dimensi pisau ditliti dening departemen teknis sawise menehi rincian babagan kekandelan panganan, bahan, dimensi, kerapatan lan fitur khusus tambahan - digawe metu saka titanium lan tundhuk karo kabeh standar kesehatan lan organoleptik babagan bidang otomatisasi.

High Frequency Ultrasonic Cutting Device  High  Accuracy Ultrasonic Guillotine Cutter 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita