produk

20khz ambegan ultrasonik dhuwur efek perawatan stres perawatan ing las

katrangan cekak:

Papan Asal: Cina
Jeneng: Rps-sonik
Sertifikasi: CE
Nomer Model: RPS-UIT20

  • Frekuensi: 20khz
  • Daya: 500w
  • Generator: Generator Digital
  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    20khz ambegan ultrasonik dhuwur efek perawatan stres perawatan ing las

    Parameter:

    Model No. UIT20
    Frekuensi Ultrasonik 20Khz
    Output Maksimum 800 Watt
    Kakehan 40um
    Pasokan Daya 220V / 50-60 Hz
    Generator Ultrasonik Ukurane 250 (W) x 310 (L) x 135 (H) mm
    Bobot 5 Kg
    Fitur Ultrasonik Amplitude Bisa disetel

    Fitur:

    1. Daya dhuwur lan efek pengaruh sing apik

    2. Reliabilitas tinggi lan umur kerja sing dawa

    3. Ringan, portebel lan gampang dioperasikake

    4. Dirancang kanthi apik lan digunakake akeh

    5. Ngirit energi sing signifikan lan nyuda biaya

    6. Tekanan tegangan sisa ing lapisan permukaan las logam diganti dadi stres kompresi, saengga bisa nambah umur lemes saka struktur logam.

    7. Ganti struktur gandum logam ing lapisan lumahing kanggo nggawe lapisan deformasi plastik, saengga kekuwatan lan kekerasan lapisan lumahing logam saya apik.

    8. Nambah geometri driji las lan nyuda konsentrasi stres.

    9. Ganti lapangan stres las, nyuda deformasi las kanthi signifikan, lan ningkatake stabilitas dimensi saka bahan kerja.

    Apa perawatan efek ultrasonik

    Perawatan pengaruh ultrasonik minangka metode kanggo nyepetake stres tarik sisa ing permukaan benda kerja utawa zona las, lan mbentuk stres kompresi ing permukaan benda kerja. Ngapikake nyata rasa kesel lan kekuatan lemes saka sendhi las. Sawise welding, area jempol diproses supaya transisi lancar, saengga bisa nyuda konsentrasi stres amarga dhuwur sing isih ana lan ngilangi cacat ing permukaan jempol; ing wektu sing padha, deformasi plastik kompresi gedhe digawe ing driji sikil, sing nyebabake stres kompresi residual lan nyetel kolom stres Residual las, lan nguatake lan ngencengi area jempol. Faktor ing ndhuwur bisa nambah kinerja lemes saka sendi las. Perusahaan kitaperalatan pengaruh ultrasonikkothak listrik kontrol nganggo desain modular lan diprodhuksi kanthi nggunakake teknologi produksi canggih adhedhasar panggunaan bahan lan komponen bermutu. Pasokan listrik kontrol duwe sistem pelacakan tahap kunci sing dikunci, lan iki minangka sing pertama ngenalake pasokan daya kontrol adhedhasar digital. Iki nyadari pemindaian frekuensi otomatis, deteksi, pelacakan, deteksi lan proteksi kesalahan otomatis, kontrol preset saka penyesuaian daya lan penyesuaian impedansi, dialog mesin-mesin, upgrade piranti lunak, lsp. Operasi kasebut trep banget lan bisa dipercaya. Akeh data eksperimen sing ditampilake pengaruh ultrasonik bisa nambah kekuwatan lemes saka sendi gandheng baja kanthi 60 ~ 180% lan nambah umur lemes 10 ~ 135 kali; nambah kekuwatan lemes saka sendi las logam non-ferrous saka aluminium lan titanium kanthi 26 ~ 48% lan nambah umur lemes 5 ~ 45 kali. Produk gun pengaruh ultrasonik uga wis nggawe seri produk, sing bisa digunakake ing kapal, petrokimia , penerbangan, kereta api, turbin angin, jembatan baja utawa komposit, mesin angkat berat lan lapangan liyane, cocok kanggo proses las las struktur macem-macem bahan Kanggo nggayuh tujuan kanggo nambah umur lemes saka struktur las lan nambah kekuatan lemes , lan bisa ngilangi stres proses las lan stres sisa nganti tartamtu, luwih cocog kanggo proses post-las sendi biasa, sendi bantalan beban lan sendhi gandheng saka bahan sing ora padha.

    Aplikasi:

    • Nambah produktivitas lan kualitas

    • Nyuda biaya

    • Ngapikake urip lemes

    • Perawatan bagean geometri kompleks

    • Kontrol proses lan kemampuan ngulang

    • Kasar kasar (deleng gambar ing ndhuwur)

    • Wektu siklus perawatan luwih cendhek

    • Nyuda konsumsi manik, energi lan udara sing dikompres

    • Integrasi ing lini produksi (manufaktur tanpa lemak)

    Wilayah aplikasi gun efek: industri sing duwe syarat sing ketat babagan stabilitas lan kekuwatan las. Kayata: kreteg, tenaga listrik; gawe kapal; kapal tekanan, struktur baja lan industri las logam liyane.

    • High Amplitude Ultrasonic Welding Tool  Ultrasonic Impact Stress Relief 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita