FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa ultrasonik?

Ultrasonik minangka gelombang swara kanthi frekuensi sing luwih dhuwur tinimbang 20000hz

2. Apa bahan sing cocog kanggo welding ultrasonik?

Kabeh bahan termoplastik: poliethelin (PE), polipropilena (PP), polistirena (PS), polimetil metakrilat (PMMA, umume dikenal minangka plexiglass), polivinil klorida (PVC), nilon (Nylon), polikarbonat (PC), poliuretan (PU) , polytetrafluoroethylene (Teflon, PTFE), polyethylene terephthalate (PET, PETE), lan liya-liyane.

3. Apa bahan sing digunakake kanggo nglereni ultrasonik?

Cocog kanggo motong panganan ultrasonik kanggo panganan Lengket utawa rapuh, kayata kue, cookie, produk Frozen, produk krim.

4. Apa bahan sing digunakake kanggo mesin ultrasonik?

Cocog kanggo mecah lan nglereni presisi, bahan rapuh tradisional kanggo mesin kayata keramik, kaca, bahan komposit, wafer silikon, lsp.

5. Apa Ultrasonik mbebayani kanggo awak manungsa?

Ultrasonik dudu sumber radiasi lan umume ora bahaya kanggo awak manungsa.

6. Apa wilayah ultrasonik sing diwenehake perusahaan sampeyan?

Umume digunakake ing las ultrasonik / pemotongan ultrasonik / mesin ultrasonik, utamane nyedhiyakake transduser, tanduk lan generator.

7. Apa gampang pisau ultrasonik kanggo bakteri Breeding kanggo nglereni panganan?

Tanduk Titanium diproses kanthi suhu dhuwur, lan ing wektu sing padha, panas ultrasonik digawe ing ultrasonik kanggo mateni bakteri.

8. Apa transduser ultrasonik?

Transduser ultrasonik minangka piranti sing digunakake kanggo ngowahi sawetara jinis energi liyane dadi geter ultrasonik.