Tur Pabrik

Lini produksi

RPS-SONIC minangka merek anyar ing wilayah ultrasonik, kita wis nindakake OEM kanggo pasar transduser lan generator nganti 8 taun suwene, sajrone 8 taun kepungkur, kita ora duwe Merk dhewe. Muga-muga bisa ngembangake pasar anyar karo pasar anyar.

RPS-Sonic, Makili budaya perusahaan, kita ngarep-arep dadi tanggung jawab kanggo saben pelanggan, nyedhiyakake kabeh produk kanthi kualitas sing apik, lan konfirmasi produk sing sampeyan entuk saka kita bisa digunakake kanthi dawa. 

OEM / ODM

Ultrasonik Transduser OEM :

OEM gumantung saka conto:

1. Sampel pasokan pelanggan

2. kita ngatur gumantung saka sampel sampeyan

3. pelanggan nyoba transduser sing disesuaikan

4. yen tes sampel liwati, ngasilake.

5. Yen tes sampel ora liwati, nganyari parameter gumantung saran saka pelanggan.

OEM gumantung saka gambar lan paramèter:

1. transduser tes khusus karo analisa impedansi

2. dimensi pasokan pelanggan

3. kita ngirim gambar gumantung informasi sing diwenehake

4. gambar dikonfirmasi sawise ngrembug

5. ngasilake

20191218104031_66123

Ultrasonik Generator OEM

1. pelanggan ngandhani syarat lan informasi aplikasi

2. coba pesen

3. ngasilake gumantung karo kabutuhan pelanggan, kabeh parameter padha kanggo nyoba order

R&D

Rps-sonic duwe teknisi desain R & D transduser sing paling profesional, bisa nggawe pemotong ultrasonik sing beda-beda gumantung karo applocation sampeyan. Uga wis nggawe OEM kanggo pemasok ultrasonik sing misuwur ing Amerika

Supaya bisa tanggung jawab kanthi serius marang para pelanggan, saliyane proses pamriksa kualitas normal, tes lawas sadurunge dikirim, tes instalasi, analisis impedansi. Kita bola-bali nganalisa modalitas saben produk karo FEA sadurunge produksi. Priksa manawa amplitudo ultrasonik kanggo saben produk wis maksimal lan seragam

20200117100948_17738
20200117102615_63254

Saka peralatan pangolahan nganti teknisi nganti lingkungan, kita kabeh nuntut kanthi ketat supaya bisa nyedhiyakake produk sing sampurna