produk

Mesin Strip Kabel Ultrasonik Awet Kanggo Jalur Kabel Terisolasi Mineral

katrangan cekak:

Papan Asal: Cina
Jeneng: Rps-sonik
Sertifikasi: CE
Nomer Model: RPS-MI20

  • Frekuensi: 20khz
  • Daya: 700w
  • Generaor: Generator Digital
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Stripk kabel Ultrasonik 20khz kanggo Strip Kabel Terisolasi Mineral

    Spesifikasi:

    Model MI20
    Frekuensi 20 KHz
    Dhiameter kabel sing bisa dikupas 0,8-12 mm
    Dawane Ngupus Kawat Sepisan 30 mm
    Mode Startup Manual utawa Ngalih sikil
    Kekuwatan 700 W
    Tegangan 220V 50Hz 3A

    Mesin Stripping Kabel Ultrasonik nggunakake pulsa energi Ultrasonik sing kuat kanggo nyopot sarung saka kabel terisolasi mineral.

    Energi ultrasonik pindhah menyang insulasi ing kontak lan de-kompak lan cair bubuk, sing uwal saka ujung kabel. Mesin stripping kabel ultrasonik digunakake kanggo peralatan stripping kabel terisolasi mineral. Panggunaan energi ultrasonik sing cerdas kanggo peran karakteristik kalor terisolasi kabel geni sing rusak, nanging uga kanggo nglindhungi inti kabel ora nandhang cilaka. Desain mesin stripping kompak, andal, efisiensi dhuwur, kacepetan dhuwur, konsumsi daya sithik, bisa dicocogake karo macem-macem stripping kabel terisolasi mineral

    Asilé yaiku kabeh bubuk ing bagean sing diudani kanthi resik dibuwang nganti konduktor rampung.

    Kabeh tumindak rampung sawetara detik (yen kabel cilik sithik detik).

    Kabeh ukuran kabel bisa ditampa saka 1.0mm (0,04 ") nganti 6,0mm (utawa ¼")

    Siji-sijine persiapan sing dibutuhake sadurunge dilucuti yaiku ngetokake sarung ing titik istirahat (nganti 25mm saka ujung kabel).

    Mesin kasebut dilengkapi alat dering lan sepasang tang nglereni sisih elektronik kanggo ukuran sing luwih cilik.

    APLIKASI:

    Stripper ujung kabel MI Ultrasonik bisa digunakake kanggo kabeh kabel lan kabel optik

    kanthi cangkang terisolasi mineral.

    * Produsen kabel tahan api utawa kabel terisolasi mineral

    * Kabel geni utawa kabel konstruksi unit terisolasi mineral utawa panggunaan unit

    * Unit produksi kabel optik

    * Unit konstruksi kabel optik utawa panggunaan unit

    * Produsen termokopel

    Durable Ultrasonic Cable Stripping Machine For Mineral Insulated Cable Strip 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita