produk

Mesin las titik ultrasonik genggaman khusus kanggo las plastik

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mesin las titik ultrasonik genggaman khusus kanggo las plastikDeskripsi

Frekuensi: 30khz Daya: 300W
Tanduk: 4mm Bahan tanduk: Paduan Alumium Utawa Paduan Titanium
Generator: Generator Digital Bobot: 4,5kg Ing Total
Cahya Dhuwur:

tukang las ultrasonik genggem

,

peralatan las ultrasonik

Mesin las titik ultrasonik genggaman khusus kanggo plastik

las

Parameter:

Barang Parameter
Frekuensi 40Khz
Kekuwatan 300W
Kripik ceramice 2chips
Nyambung sekrup M8

Pambuka:

Obor las genggam bisa digunakake dhewe, uga "mesin seluler standar", utawa produk khusus terintegrasi. Kita bisa ngatur tukang las titik ultrasonik, gumantung karo syarat / aplikasi sampeyan
Rentang frekuensi: 20-70KHz
Kisaran daya: 20-2000W
Mode operasi: jinis nangani lan jinis genggeman langsung ora opsional. 
Utamane las ultrasonik, paku keling ultrasonik, doyo ultrasonik, pemotongan ultrasonik, polesan ultrasonik, lsp.
Ukuran cilik, bisa digunakake kanthi manual, njaga lan ngrampungake operasi
Pilihan "kontrol wektu lan pendinginan hawa"
Peralatan sing ora standar, bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan
Mesin las ultrasonik genggam bisa ngganti kepala las ultrasonik sing beda-beda miturut ukuran titik riveting lan syarat las produk sing bakal dilas. Cepet lan gampang, lan biayane luwih murah tinimbang mesin las ultrasonik khusus kanggo panel lawang mobil. Temokake kabutuhan pelanggan kanthi nganggo cara akeh.

Pistol las ultrasonik genggam nggunakake teknologi las plastik ultrasonik, sing ngonversi energi listrik frekuensi dhuwur dadi energi geter mekanik liwat transduser ultrasonik, lan banjur ngirim energi geter mekanik menyang sirah las liwat piranti spanduk sawise ngganti amplitudo. Nalika sungu las cedhak karo permukaan produk sing diproses, gelombang ultrasonik bakal digawe kanthi otomatis. Getaran frekuensi tinggi kanthi amplitudo mikro ditindakake ing permukaan produk sing diproses. Gesekan karo permukaan produk sing diolah diowahi dadi panas. Produk olahan kasebut dilebur banjur dilas. Operasi pengelasan cukup pas kanggo las, lan pengelasan kanthi efek sing beda bisa dipikolehi kanthi ngganti sungu las.

 

Kaluwihan lan fitur mesin las ultrasonik:
1. Optimalake cacat las panas (kuning, pembakaran pinggiran lan penyumbatan).
2. Iki digunakake ing produk plastik lan cocog banget kanggo ngelas HDPE, PP, PE, ABS, PVC, PC, EVA, PMMA, PS, PP, PBT, PETG lan plastik liyane. Iki uga digunakake kanggo riveting, nglereni, sealing, lan sealing saka katun serat, serat kimia, lan hardware logam. Las, las titik, embossing, file posisi, las fusi

 

 

Digital Generator Ultrasonic Welding Equipment  Simple To Operate 0

Digital Generator Ultrasonic Welding Equipment  Simple To Operate 1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita