produk

Mesin pemotong Ultrasonik 20Khz kanggo nglereni pita & nglereni label

katrangan cekak:

Papan Asal: Cina
Jeneng: RPS-Sonic
Sertifikasi: CE
Nomer Model: RPS-LC20

  • Frekuensi: 20khz
  • Generator: Generator Digital Ultrasonik
  • Tanduk: Sungu waja
  • Tipe Kerja: Pakaryan Pulsa
  • Jembar Tanduk: 100mm
  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Mesin pemotong Ultrasonik 20Khz kanggo nglereni pita & nglereni label

    Mesin pemotong pita ultrasonik dirancang khusus kanggo nglereni pita anyaman lan label perawatan, mesin iki bisa ngethok label kanthi akurasi sing dhuwur banget amarga sensor warna, uga bisa ngethok sudhut apa wae, kanthi tutul tombol sampeyan bisa nyetel angley sing dibutuhake , ora perlu setelan mekanik. Setelan sudhut kanggo ngarep lan mburi bisa dikontrol kanthi mandiri. Motong dawa akurat amarga motor mlaku. Label kasebut bakal dipotong persis ing tandha amarga modul sensor sing ngakoni tandha pemotongan ing label. Pemotongan lembut amarga nggunakake sistem ultrasonik. Piranti anti-statis migunani kanggo nglereni label sing ngasilake akeh statis listrik, nyegah label sing dipotong saka clining menyang agul-agul piso. Mesin bisa digunakake kanthi otomatis kanthi nyetel dawa lan jumlah. Bakal mandheg kanthi otomatis yen bahan rampung sajrone operasiDawane disetel, disetel-jumlah & set-kacepetan ora bisa dipateni sanajan daya listrik dipateni & diuripake.

    ITEM PARAMETER
    Frekuensi 20Khz
    Tanduk Sungu waja
    Jembaré tanduk 100mm disesuaikan
    jembaré las gumantung sungu
    Penggerak DG4200
    Operasi otomatis
    Tekanan udara 6 bar maksimum
    Kacepetan 700 pcs / Min (50MM)
    Pemotongan pita ultrasonik rampung kanthi gesekan kecepatan tinggi lan tekanan piso. Pisau pemotong mesin pemotong pita ultrasonik umume sudut akut ing sangisoré 60 °, mula kita kudu nggawe pangaturan sing akurat kanggo watesan piso sajrone proses debugging. Pemotong lan cetakan baja ultrasonik durung rampung kontak, lan bisa rusak amarga geter lan gesekan gelombang ultrasonik nalika ditekan, yen ora, pemotong pemotong pita ultrasonik bakal cepet banget kena pengaruh tekanan dhuwur, lan bakal uga mengaruhi urip cetakan Ultrasonik.

    Fitur:

    • Gampang dioperasikake
    • Kurang konsumsi daya
    • Kinerja optimal

    Rincian liyane:

    • Mesin Nglereni Label Ultrasonik entuk ujung sing apik
    • Wis penting lan dikarepake akeh industri Ekspor
    • Iki dirancang dadi fungsi kombinasi pemotongan lan lempitan 3 jinis lempitan bisa uga lipatan Tengah utawa Tengah, lipatan pungkasan lan lipatan Manhattan sing biasane digunakake kanggo motong label sing digawe saka satin, poliester lan saiki ditenun.

    Automatic Ultrasonic Welding Tool Digital Generator Ribbons Label Cutting 0

    Automatic Ultrasonic Welding Tool Digital Generator Ribbons Label Cutting 1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita