produk

ultrasonik ngowahi Equiment Imposisi getaran ultrasonik

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Alat Mesin Ultrasonik Alloy Aluminium Babagan Umure Umure Cepet

Katrangan

Frekuensi: 20khz Daya: 1000W
Gedhe: 15 ~ 50um Overpass Gap: 0.02-0.1
Cahya Dhuwur:

mesin ultrasonik rotary

,

ngebur ultrasonik

ultrasonik ngowahi Equiment Imposition of ultrasonik Parameter

Barang Parameter
Nggegirisi Karbohidrat boron, aluminium oksida lan silikon karbida
Ukuran grit (d0) 100 - 800
Frekuensi geter (f) 19 - 25 kHz
Gedhe geter (a) 15 - 50 µm
Bahan alat Paduan titanium baja alus
Rasio nganggo Tungsten 1.5: 1 lan gelas 100: 1
Kesenjangan kesenjangan 0,02-0,1 mm

Imposisi getaran ultrasonik ngganti struktur geometris permukaan radikal kanthi radikal. Gambar 3-a, b nuduhake foto ing permukaan potongan-potongan baja sing dikencengi sing diolah dening ENGINEERING FOR DEVELOPMENT DESA DESA Jelgava, 25.-27.05.2016.
220 tradisional (potongan tengen) lan puteran ultrasonik (fragmen kiwa) kanthi kacepetan nglereni 10 m · min-1 (a)
lan 60 m · min-1 (b), lan 0,05 mm · rev-1. Bedane radikal ing kualitas permukaan pancen jelas.
Lumahing sing dipikolehi kanthi ngowahi ultrasonik nduweni struktur sing rutin. Iki dikonfirmasi kanthi profilogram permukaan (Gambar 3-c), bagean tengen sing dipikolehi kanthi muter tradisional kanthi sisih kiwa - kanthi puteran ultrasonik. Palung ambalan kanthi langkah-langkah pakan 0,05 mm, sing bisa diamati ing kaloro bagean profilogram, nggambarake jejak ing sisih ndhuwur pemotong. Ing segmen 3-ba puteran ultrasonik nampilake cetakan périodik amarga interaksi periodik (kanthi frekuensi 20 kHz) ing antarane alat lan bagéyan kerja. Kajaba iku, cetakan kaya kasebut, yen wis gedhe, diamati ing permukaan (Gambar 3-a), nanging ing kene ora bisa dideleng amarga langkahe luwih sithik amarga kacepetan nglereni kurang.

微信图片_20201202131627
Gambar 3. Baja atos: a, b - lumahing sing diobati; c - conto profilogram

 

Bentenane asil pemotongan kasebut disebabake dening owah-owahan rezim pemotongan. Ing nglereni tradisional kanthi interaksi terus-terusan ing antarane alat lan bagean kerja, zona deformasi plastik dununge ing sacedhake pinggir potongan lan nyebar kanthi cepet. Zona iki kebak retak mikro, disebar kanthi acak. Asile, lumahing duwe distribusi microroughness sing ora teratur. Nglereni ultrasonik minangka asil saka pengaruh mikro berkala, sukses kanthi frekuensi dhuwur. Amarga frekuensi pengulangan sing dhuwur lan wektu sing cendhak pulsa, zona deformasi plastik dikonsentrasi ing lingkungan cilik ing sisih ndhuwur alat, lan zona kasebut ora kebak karo mikrocrack sing ora duwe wektu kanggo tuwuh. Mula, trek pemotong ing permukaan karya kasebut nggambarake sejatine kesan ing sawijining bentuk, kaya sing ditampilake ing Gambar 3-b.

 

Aluminum Alloy Ultrasonic Machining Tool High Strength Long Life Span 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita