produk

Alloy Horn 35khz 500w Genggam Ultrasonik Genggam

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Alloy Horn 35khz 500w Genggam Ultrasonik Genggam

Katrangan

Frekuensi: 35khz Tanduk: Paduan Utawa Titanium
Daya: 500w Jeneng: 35khz
Cahya Dhuwur:

500w tukang las ultrasonik genggem

,

35khz tukang las ultrasonik genggem

,

Tukang las tangan ultrasonik 35khz

35kHz Ultrasonik Tangan Welder Portable Peralatan Plaston Kuningan Ultrasonik

Opos ing prinsip saka Las plastik ultrasonik?

Nalika tumindak ultrasonik ing permukaan kontak plastik termoplastik, getaran frekuensi dhuwur puluhan ewu kali per detik. Getaran frekuensi dhuwur iki tekan amplitudo tartamtu, lan energi ultrasonik ditransfer menyang zona las liwat las ndhuwur, amarga zona las duwe resistensi akustik sing gedhe, mula suhu lokal sing gedhe digawe. Kajaba iku, amarga konduktivitas termal sing ora apik saka plastik, mula ora bisa dibuwang wektu lan diklumpukake ing zona las, saengga pasuryan kontak saka rong plastik leleh kanthi cepet, lan sawise tekanan tartamtu, integral dadi siji. Nalika gelombang ultrasonik mandheg, tekanan nganti sawetara detik bisa dikencengake, mula nggawe rantai molekul sing kuwat kanggo tujuan las, kekuatan las bisa cedhak karo kekuwatan bahan baku. Kualitas las plastik ultrasonik gumantung saka amplitudo sirah las transduser, tekanan sing ditrapake lan wektu las. Wektu pengelasan lan tekanan sirah las bisa diatur. Amplitudo ditemtokake dening transduser lan sungu. Telung jumlah kasebut duwe nilai sing cocog kanggo saben liyane. Nalika energi ngluwihi nilai sing cocog, jumlah leleh saka plastik gedhe, lan bahan las gampang cacat; yen energi sithik, welding angel, lan tekanan sing ditrapake ora bisa ditambah. Tekanan optimal iki minangka produk saka dawa sisih sisih sing dilas lan tekanan paling luweh saben 1 mm ing pinggir. Las ultrasonik minangka teknologi teknologi tinggi kanggo ngelas teknologi termoplastik. Macem-macem bagian karet termoplastik bisa diproses nganggo las ultrasonik tanpa nambah produk pelarut, adesif utawa tambahan liyane. Kauntungane yaiku nambah produktivitas lan nyuda biaya. ningkatake kualitas produk.

Prinsip las plastik ultrasonik: Generator ngasilake sinyal tegangan dhuwur, frekuensi tinggi 20KHZ, (utawa 15KHZ), liwat sistem konversi, ngowahi sinyal dadi geter mekanik frekuensi dhuwur, sing ditrapake ing bahan produk plastik, liwat permukaan sing digunakake lan intermolecular intrinsik Gesekan nyebabake suhu ditularake menyang antarmuka munggah. Nalika suhu tekan titik leleh saka workpiece dhewe, port welding benda kerja cepet dilebur, lan banjur diisi celah ing antarane antarmuka. Nalika geter mandheg, bahan kerja bebarengan digawe adhem lan dipasang kanthi tekanan tartamtu. , kanggo nggayuh las sing sampurna.

Parameter

Barang Parameter Kauntungan: Lamaran
Tukang las tangan ultrasonik 28Khz

Jinis lurus

▪ 28Khz 800W

▪ Generator digital

▪ Tanduk disesuaikan

▪ Paduan aluminium & paduan baja & Titanium

▪ Pasokan Daya: 220v 50 / 60HZ

1. generator ringan, tukang las tangan ringan.Generator 120 * 120 * 380, bobot sakabehane 5KG, kanthi generator 4kg, lan tukang las tangan 28Khz 1kg, tukang las tangan 35Khz 0.8kg. Cocog kanggo operasi tangan.

2. Omah logam paduan khusus, omah tukang las tangan iku entheng nanging tenan, ora gampang deformasi, luwih suwe nggunakake urip.

3. Generator digital, bisa nglacak frekuensi dhewe, gampang dioperasikake. Output / welding time adjustable, suit for both hand operate and machine operate.

Kain PP PVC anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Kabeh bahan Termoplastik, kandel 8mm maks.

Cocog jinis lurus kanggo operasi tangan / mesin.

Suit jinis gun kanggo operasi tangan.

Tukang las tangan ultrasonik 28Khz

Jinis bedhil

35Khz tukang las tangan ultrasonik

Jinis lurus

▪ 35KHz 500W

▪ Generator digital

▪ Tanduk disesuaikan

▪ Paduan aluminium & paduan baja & Titanium

▪ Pasokan Daya: 220v 50 / 60HZ

Kain PP PVC anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Kabeh bahan Termoplastik, kandel 5mm maks.

Cocog jinis lurus kanggo operasi tangan / mesin.

Suit jinis gun kanggo operasi tangan.

35Khz tukang las tangan ultrasonik

Jinis bedhil

Kanggo aplikasi sing luwih apik, luwih becik nuduhake kabeh informasi materi karo aku, bahan, kekandelan, cara operasi, syarat kacepetan sadurunge dipesan.

Kita uga nyedhiyakake tukang las las ultrasonik 20Khz 40Khz.

Sonotrode genggeman kanggo welding ultrasonik (ikatan) iku entheng lan migunani, cocog kanggo operasi tangan kiwa utawa tengen. Dilengkapi karo sistem pendingin udara sing sederhana, sing ngalangi piranti ora panas lan telapak tangan kringet lan kanthi cara iki gampang ngontrol lan operasi sing pas.

Sonotrode genggeman ultrasonik dilengkapi jinis generator ultrasonik Sooonic HpW. Tanduk lan gagang digawe saka bahan berkualitas tinggi, supaya bisa dawa umur lan lancar.

Karakteristik dhasar:

Kacepetan welding: udakara 5 detik, gumantung saka materi lan asil sing dibutuhake.

Teknologi ultrasonik njamin pengelasan sing kuat lan berkualitas tinggi ing antarane bagean sing dipasang tanpa nggunakake bahan tambahan.

Spesifikasi Produk: 1 - tukang las tangan bisa ditrapake ing las siji titik, implan sekrup, paku keling .2 - Desain portabel, ngirit ruangan, gampang dioperasikake. 3 - bisa digunakake kanthi mandiri, nanging uga bisa digunakake kanthi peralatan periferal otomatis .4 - Ana minangka model piranti pelajaran, utamane kanggo latihan rhinestones / PC ing proses haute couture .5 - Ukuran output ultrasonik bisa diatur.Alloy Horn 35khz 500w Handheld Ultrasonic Welder 0

Alloy Horn 35khz 500w Handheld Ultrasonic Welder 1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita