Babagan Kita

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Rps-sonic, kalebu sawetara wong enom sing seneng banget karo ultrasonik. Anggota pangadeg RPS-SonIC duwe derajat sarjana utawa ing ndhuwur. Dheweke wis ana ing industri ultrasonik luwih saka 5 taun lan duwe pengalaman kaya ing ultrasonik. Filosofi bisnis perusahaan yaiku: Aja promosi produk kanthi wuta, golek produk sing pas kanggo pelanggan. Dadi sadurunge saben pesen, kita bakal konfirmasi kabeh rincian, kalebu rincian aplikasi, kondisi peralatan, informasi spesifik peralatan.

Sadurunge taun 2012, kita mung adol peralatan las branson / dukane / rinco / herrman / telsonic kaping pindho, sajrone rong puluh taun iki, kita nemokake, akeh wong sing duwe masalah karo bagian inti peralatan las ultrasonik -penerator lan transduser, mula kita mutusake kanggo miwiti bisnis transduser lan generator transduser lan generator kita dhewe. Akeh pangguna pungkasan sing nemoni masalah transduser, dheweke ora ngerti kenapa transduser rusak, lan ngganti transduser sing larang siji-siji. Sejatine, transduser branson / dukane / rinco bisa nggunakake 10 ~ 30 taun, malah transduser paling murah bisa nggunakake udakara 5 taun. Dadi kudu ana sawetara sebab yen transduser sampeyan rusak sajrone setaun. Pramila kita pengin nggawe Rps-sonic, kita kudu mbantu pangguna pungkasan supaya luwih ngerti babagan transduser, nggunakake peralatan ultrasonik kanthi luwih apik, kanggo ngirit biaya nalika nemoni masalah.

Iki padha karo generator, Operasi ora wajar bisa luwih cendhek panggunaan generator ultrasonik. Dadi, kita kudu priksaan teknis sadurunge mbukak mesin las ultrasonik. Titik utama mesin ultrasonik yaiku résonansi, mung supaya saben bagean ing résonansi bisa nggawe sistem ing lingkungan kerja sing paling apik.  

Nganti saiki, kita isih duwe akeh mesin las telekomunikasi Branson / dukane / rinco / herrman, saengga bisa ngonfirmasi saben transduser / generator sing digawe bisa cocog karo mesin asli.

Mesthi wae kita bisa nggawe transduser / generator ganti kanggo mesin las telsonic Branson / dukane / rinco / herrman, kita uga bisa nggawe transduser / generator kanggo aplikasi peralatan ultrasonik sampeyan. Kita nyuplai layanan OEM kanggo pelanggan luar negeri, kita wis duwe loro pelanggan OEM ing AS lan Jerman.

Yen sampeyan duwe masalah ing area ultrasonik, welcome contact Rps-sonic.

72f333b0

SERTIFIKASI

qd26419515-hangzhou_xing_ultrasonic_equipment_co_ltd
qd26424846-hangzhou_xing_ultrasonic_equipment_co_ltd