produk

35khz 800w Mesin Las Plastik Ultrasonik Plastik

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

35khz 800w Mesin Las Plastik Ultrasonik Plastik

Katrangan

Frekuensi: 35kHz Tanduk: Disesuaikan
Bahan tanduk: Paduan Alumium Generator: Generator Digital
Bobot: 5kg Ing Total
Cahya Dhuwur:

mesin las titik ultrasonik plastik

,

Mesin las titik ultrasonik 35khz

,

800w mesin las ultrasonik

Mesin las ultrasonik genggam kompak kanggo las area panel interior Mobil

Pambuka:

Mesin las plastik ultrasonikminangka peralatan las sing dikembangake ing bidang welding plastik, industri kasebut diarani mesin las plastik ultrasonik. Peralatan las ultrasonik minangka teknologi teknologi tinggi kanggo ngelas produk plastik sing dimasak. Kabeh jinis bagean plastik sing wis masak bisa diolah nganggo las ultrasonik. Nalika ngelas produk plastik, aja nambah adesif, pengisi utawa pelarut, uga ora ngonsumsi panas sing gedhe. Iki duwe kaluwihan saka operasi sing gampang, kecepatan las cepet, kekuatan las sing dhuwur lan efisiensi produksi sing dhuwur. Mula, teknologi las ultrasonik digunakake luwih akeh.

Parameter:

Barang Parameter Kauntungan: Lamaran
Tukang las tangan ultrasonik 28Khz

Jinis lurus

▪ 28Khz 800W

▪ Generator digital

▪ Tanduk disesuaikan

▪ Paduan aluminium & paduan baja & Titanium

▪ Pasokan Daya: 220v 50 / 60HZ

1. generator ringan, tukang las tangan ringan.Generator 120 * 120 * 380, bobot sakabehane 5KG, kanthi generator 4kg, lan tukang las tangan 28Khz 1kg, tukang las tangan 35Khz 0.8kg. Cocog kanggo operasi tangan.

2. Omah logam paduan khusus, omah tukang las tangan iku entheng nanging tenan, ora gampang deformasi, luwih suwe nggunakake urip.

3. Generator digital, bisa nglacak frekuensi dhewe, gampang dioperasikake. Output / welding time adjustable, suit for both hand operate and machine operate.

Kain PP PVC anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Kabeh bahan Termoplastik, kandel 8mm maks.

Cocog jinis lurus kanggo operasi tangan / mesin.

Suit jinis gun kanggo operasi tangan.

Tukang las tangan ultrasonik 28Khz

Jinis bedhil

35Khz tukang las tangan ultrasonik

Jinis lurus

▪ 35KHz 500W

▪ Generator digital

▪ Tanduk disesuaikan

▪ Paduan aluminium & paduan baja & Titanium

▪ Pasokan Daya: 220v 50 / 60HZ

Kain PP PVC anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Kabeh bahan Termoplastik, kandel 5mm maks.

Cocog jinis lurus kanggo operasi tangan / mesin.

Suit jinis gun kanggo operasi tangan.

35Khz tukang las tangan ultrasonik

Jinis bedhil

Kanggo aplikasi sing luwih apik, luwih becik nuduhake kabeh informasi materi karo aku, bahan, kekandelan, cara operasi, syarat kacepetan sadurunge dipesan.

Kita uga nyedhiyakake tukang las las ultrasonik 20Khz 40Khz.

Prinsip kerja

Nalika gelombang ultrasonik ditrapake ing permukaan kontak plastik termoplastik, bakal ngasilake puluhan ewu getaran frekuensi tinggi per detik. Geter frekuensi tinggi kaya iki tekan amplitudo tartamtu. Energi ultrasonik ditularake menyang zona las liwat bagian las ndhuwur. Antarmuka las duwe resistensi akustik sing gedhe, mula suhu lokal bisa dhuwur. Uga, amarga konduktivitas termal plastik sing kurang, mula ora bisa dibebasake wektu lan diklumpukake ing zona las, sing nyebabake permukaan kontak saka rong plastik leleh kanthi cepet, lan sawise ditrapake tekanan tartamtu, dheweke digabung dadi siji Nalika ultrasonik mandheg, coba meksa nganti sawetara detik supaya kuwat lan mbentuk, saengga digawe rantai molekul sing kuat kanggo nggayuh tujuan welding, lan kekuatan las bisa cedhak karo kekuwatan bahan baku . Kualitas las plastik ultrasonik gumantung karo telung faktor amplop sungu las transduser, tekanan sing ditrapake lan wektu las. Wektu pengelasan lan tekanan tanduk las bisa diatur. Amplitudo ditemtokake dening transduser lan sungu. Ana nilai sing cocog kanggo interaksi telung jumlah kasebut. Nalika energi ngluwihi nilai sing cocog, jumlah leleh saka plastik gedhe, lan bahan sing dilas gampang cacat; yen energi sithik, welding ora gampang, lan tekanan sing ditrapake ora bisa gedhe banget. Tekanan optimal iki minangka produk saka dawa pinggir bagean sing wis dilas lan tekanan optimal saben 1mm pinggiran.

Kaluwihan:

Peralatan las titik ultrasonik sing bisa diowahi iki bisa bebas ngalih ing antarane rong cara nyekeli

Las titik ultrasonik jinis pistol mesin: Wangun kasebut dirancang miturut ergonomis. Saklar wiwitan ultrasonik dumunung ing pemicu pistol, sing cocog kanggo ngangkat lan digunakake. Utamane cocog kanggo operasi las horisontal utawa vertikal.Tukang las titik ultrasonik terus: Wujude minangka desain tabung lurus. Saklar wiwitan ultrasonik dumunung ing sisih njaba tabung lurus, sing cocog kanggo welding lan nggawa tangan.

35khz 800w Plastic Ultrasonic Spot Welding Machine 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita