produk

Perawatan Ultrasonik 20Khz Pengolahan Bahan Ultrasonik

katrangan cekak:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

20Khz Ultrasonik Perawatan Ultrasonik

Pangolahan MateriDeskripsi

Frekuensi: 20khz Daya: 1000W
Gedhe: 15 ~ 50um Overpass Gap: 0.02-0.1
Cahya Dhuwur:

ngebur ultrasonik

,

komponen panggilingan ultrasonik

Parameter

Barang Parameter
Nggegirisi Karbohidrat boron, aluminium oksida lan silikon karbida
Ukuran grit (d0) 100 - 800
Frekuensi geter (f) 19 - 25 kHz
Gedhe geter (a) 15 - 50 µm
Bahan alat Paduan titanium baja alus
Rasio nganggo Tungsten 1.5: 1 lan gelas 100: 1
Kesenjangan kesenjangan 0,02-0,1 mm

Pambuka:

Teknologi sing nggunakake geter ultrasonik kanggo proses intensif entuk pangenalan ing lingkungan ilmiah lan industri. Kanthi ngatasi geter frekuensi dhuwur, prilaku mekanik dhasar saka pirang-pirang proses lan bahan bisa diowahi. Iki nyebabake pangembangan achines lan proses anyar kanthi karakteristik canggih. Asil penting kanggo ngolah sawetara bahan kanthi autoresonansi ultrasonik nano-turn. Sawise ngolah bahan ultrasonik, lapisan sing cedhak dibangun kanthi nano. Struktur kasebut tanggung jawab kanggo karakteristik mikromekanis materi. Teknologi sing dikembangake ngidini ngolah macem-macem bahan hard-to-machine kanthi daya tarik permukaan sifat-sifat geometris lan mekanik sing luwih dhuwur lan kanthi input daya minimal lan kapasitas material. Artikel kasebut nuduhake asil analisis struktur permukaan komponen lapisan sing kena ultrasonik kanthi piranti resonan otomatis. Foto sing ditampilake nduduhake tatanan nanostruktur ing lapisan permukaan tipis saka bahan sampel sing diproses. Dituduhake manawa perawatan ultrasonik autoresonant nyebabake pengerasan lapisan permukaan. Saiki, ana sawetara piranti anyar kanggo nglereni vibro lan ngalusake bahan, kayata wesi titan lan titanic, baja tahan panas, keramik, lan macem-macem jinis kaca, wesi babi, lan liya-liyane. Kajaba iku, amarga diproses kanthi apik kanggo lapisan bahan ing permukaan sing cedhak, ing endi dibangun sistem nanostruktur, sawetara operasi menengah, kayata, kayata mecah lan polesan, ternyata ora kalebu proses teknologi. , lan iki, minangka akibat, nggawe wong bisa mudhun rega biaya pabrik.

 

Aplikasi:

1. Ngolah bahan sing angel dipotong: stainless steel, baja atos, baja kecepatan tinggi, paduan titanium, paduan suhu tinggi, besi cor sing atos adhem, lan bahan non-logam kayata keramik, kaca, watu, lsp ., sing angel diproses amarga karakteristik mekanik, fisik, lan kimia, kayata nggunakake nglereni geter ultrasonik bisa dadi luwih gampang.2. Motong bagean angel-kanggo-mesin: kayata bagean poros langsing sing gampang ditekuk lan deformasi, bolongan jero diameter cilik, bagian tembok sing tipis, bagean disk tipis lan utas presisi diameter cilik, uga kompleks wujud, akurasi mesin dhuwur lan syarat kualitas lumahing Komponen.3. Nglereni presisi tinggi, nglereni workpiece kualitas dhuwur.4. Copot chip angel lan chip break.Papat, aplikasi chip geter ultrasonik: digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, militer lan lapangan liyane.

20Khz Ultrasonic Machining Tool Ultrasonic Vibration Assisted Ceramic Glass Cutting 0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita